Klantenservice

Heeft u vragen/opmerkingen of wilt u een grote bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op. Wij van AllesVoorUwSmartphone.nl staan overal voor open en houden van een uitdaging. Wij zijn, met enige extra levertijd, in staat om voor alle smartphones en tablets hoesjes & accessoires te leveren. Aarzel niet om contact op te nemen. De klant is bij ons nog steeds koning. Op werkdagen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Bent u onverhoopt toch niet tevreden over uw bestelling, uiteraard heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan AllesVoorUwSmartphone.nl geretourneerd moeten worden.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn verbruiksgoederen waarvan de verpakking is geopend en die slechts eenmaal gebruikt kunnen worden, zoals scherm protectie. Tevens uitgesloten zijn producten die om hygiënische redenen niet opnieuw verkocht kunnen worden en waarvan de originele verpakking is geopend, zoals oordopjes en headsets. Tot slot zijn gegevensdragers, accu’s en kabels uitgesloten van dit recht omdat wij niet met zekerheid kunnen vaststellen of dit de originele producten zijn. Voor alle informatie omtrent retourneren kijkt u hier.

Voor onze Algemene Voorwaarden klikt u hier.
Voor onze Privacy Policy klikt u hier.
Voor onze levertijden klikt u hier.
Voor informatie over retourzendingen klikt u hier.

Let op! Tijdelijk langere levertijd! Uiterlijk over 10 dagen ontvangt u de bestelde producten.