Over ons

Welkom bij AllesVoorUwSmartphone.nl. De site waar u alles vindt voor uw smartphone!

Wij leveren niet alleen de goedkoopste telefoonhoesjes, maar ook alle mogelijke andere accessoires voor uw toestel. Denk hierbij aan scherm protectie, oordopjes, opladers, kabels, maar bijvoorbeeld ook aan vervangende onderdelen. Net als de hoesjes zijn deze items natuurlijk ook zeer scherp geprijsd!

Op het gebied van telefoonhoesjes bieden wij u het ruimst mogelijke assortiment. Voor simpele bescherming van uw toestel tegen krassen en val schade bieden wij stijlvolle Flexibele Cases, Bumper Frames en Hard Cases. De Flexibele Cases zijn gemaakt van TPU plastic, een buigzaam soort plastic dat tegelijkertijd ook zeer duurzaam is en fijn aanvoelt. De Hard Cases zijn gemaakt van stevig plastic. Dit zorgt in combinatie met Scherm Protectie voor optimale bescherming van uw toestel. Waardeert u het uiterlijk van u toestel echter zodanig dat u het zonde vindt om dat met een hoesje te verbergen, dan kunt u wellicht het beste een van onze onze Bumper Frames aanschaffen. Bumper Frames zorgen voor een goede bescherming van uw toestel tegen val schade. Gecombineerd met scherm protectie, voor beide zijden van uw toestel, is dit een prima bescherming.

Naast deze hoesjes bieden we u ook stijlvolle Leren Hoesjes, gemaakt van PU Leather of Genuine Leather. Er zijn Leren Hoesjes die omhoog of omlaag open klappen, de zogenaamde Verticale Flip Leren Hoesjes en Leren Hoesjes die opzij open klappen, de zogenaamde Horizontale Flip Leren Hoesjes. Een speciale categorie binnen de Leren Hoesjes zijn de View Covers. Dit zijn hoesjes waarbij een deel van uw scherm nog steeds zichtbaar is zodat u direct kunt zien door wie u wordt gebeld. Verder hebben we leren hoesjes die zijn voorzien van allerlei gemakken, zoals bijvoorbeeld een houder waardoor uw toestel zelfstandig kan blijven staan, maar bijvoorbeeld ook Credit Card Gleuven, om uw pasjes in te bewaren, of de Slaapstand Functie waardoor uw toestel automatisch in slaapstand gaat/er uit komt wanneer u het hoesje dicht of open klapt.

Tot slot hebben we ook hoesjes voor speciale bezigheden zoals tijdens het sporten. Met een speciaal armband hoesje bevestigt u uw smartphone aan uw arm zodat u er tijdens het sporten geen last van heeft en uw toestel toch dichtbij is. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook hoesjes die u aan uw riem kunt bevestigen.

Hoesjes en Accessoires hebben we voor alle bekende merken en toestellen, bijvoorbeeld voor de iPhone 5/5S, de iPhone 5C en de iPhone 4/4S. Daarnaast hebben we deze ook voor de Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Mini, de Samsung Galaxy S3, de Samsung Galaxy S3 Mini en de Samsung Galaxy S2. Verder hebben we deze ook voor de HTC One M8, de HTC One M7, de HTC One Mini en de HTC One-X.

Bij AllesVoorUwSmartphone.nl bent u dus aan het juiste adres voor alle soorten accessoires voor alle toestellen. Daarnaast zijn wij de goedkoopste leverancier van telefoon accessoires in Nederland. Bovendien geldt: vandaag voor 16.00 besteld = vandaag verzonden. Dus wat u ook zoekt, bij AllesVoorUwSmartphone.nl slaagt u altijd. En u heeft het morgen al in huis!

Let op! Tijdelijk langere levertijd! Uiterlijk over 10 dagen ontvangt u de bestelde producten.