Retourneren

Bent u onverhoopt ontevreden over uw aankoop dan kunt u deze in originele verpakking en met factuur binnen 14 dagen na aankoop aan ons retouren.
Wij verzoeken u vriendelijk eerst contact met ons op te nemen via info@allesvooruwsmartphone.nl.

Retour adres:
AllesVoorUwSmartphone.nl
Leidseweg 21
2374AT Oud Ade
Nederland

Let op: Retourzendingen dienen van tevoren aangemeld te worden via e-mail. Bij niet aangemelde retourzendingen wordt 5 euro administratiekosten in rekening gebracht.
Retourneren kan binnen 14 dagen. Is deze termijn verstreken dan zijn wij niet meer verplicht om de producten terug te nemen.
Daarnaast geldt ook dat 14 dagen zichttermijn niet hetzelfde is als 14 dagen het product gebruiken. Duidelijk zichtbare gebruikssporen en/of beschadigde verpakking kan ons doen besluiten slechts de helft van het aankoopbedrag terug te storten.
Tot slot geldt dat verbruiksgoederen waarvan de verpakking is geopend en die slechts eenmaal gebruikt kunnen worden, zoals scherm protectie, uitgesloten zijn van het herroepingsrecht. Tevens uitgesloten zijn producten die om hygiënische redenen niet opnieuw verkocht kunnen worden en waarvan de originele verpakking is geopend, zoals oordopjes en headsets. Tot slot zijn gegevensdragers, accu’s en kabels uitgesloten van dit recht omdat wij niet met zekerheid kunnen vaststellen of dit de originele producten zijn.

Wellicht komt dit allemaal wat streng over, maar dit zorgt er voor dat in ieder geval duidelijk is waar u aan toe bent en het voorkomt misverstanden.
Bovendien zijn we echt niet zo streng als het lijkt. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent dus we zoeken altijd graag naar een oplossing waar iedereen tevreden over is.

Let op! Tijdelijk langere levertijd! Uiterlijk over 10 dagen ontvangt u de bestelde producten.